Het hangt in de lucht en de bloesems spuiten uit de bomen. De lente is weer aan het flaneren. En als mens ben je daan voorgeprogrameerd om OP TE RUIMEN en SCHOON TE MAKEN. Althans, ik wel, elk jaar weer. Afhankelijk van tijd en zin maken de lentekriebels mij in meer of mindere mate poetserig. En dan bedoel ik niet alleen letterlijk. Ook mijn hoofd gaat in de schoonmaak. Zo heerlijk voorspelbaar en geef nou toe: er valt altijd wel ergens iets op te ruimen. Zeker in je hoofd. Ik betap mijzelf erop extreem serene moodboards te maken en mijn zomergarderobe uitsluitend uit onkruekbare wittinten in mijn hoofd samen te stellen. Dat is natuurlijk allemaal niet haalbaar, noch houdbaar, maar het proces is wel fijn. Wat doe jij deze lente? Wordt het alle kasten uitruimen, nieuwe zaadjes planten of een fijne zomerbroek hunten? Kreukvij uiteraard.

bloemenkrans

Spring is in the air and to me that means FRESH START. That means spring cleaning my house and my head. Getting rid of the old and making space for the new. I love the tentative new life that spring brings. What will you do this spring?

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesinspiratie