Het is lekker koud buiten. Dat vind ik wel een goed excuus om lekker te experimenteren met allerlei specerijen om verwarmende theetjes te maken. Gek eigenlijk dat je in een cafe wel een verse muntthee kan bestellen, maar geen verse gember thee bijvoorbeeld. Want dat is in de winter toch precies wat je nodig hebt? En het is heel makkelijk te maken. Hierbij een versie met veel verwarmende kruiden. Heerlijk na een koude wandeling. Of zomaar omdat je er zin in hebt. Psst... stop het in een leuk potje en geef het als cadeau. De mensen zullen je maar knap vinden. Ik koop al mijn specerijen bij de Toko. Zij hebben ook fijne stukjes gedroogde gember. Geen poedergember gebruiken!

Oh yes. It's cold out there. And that means gallons of tea are made in my house. I like to experiment a bit with spices and make my own warming spicy teas from natural ingredients. Nothing worse than artificially flavored tea. So why not try the recipe above. Don't feel you need to follow it to the letter. Anything will do really. Just have fun.