Hopelijk is het niet al teveel opgevallen, maar soetwaer heeft de laatste tijd wel erg veel gedaantewisselingen ondergaan. Ik ben bezig om soetwaer een nieuwe look te geven, en blijkbaar heb ik het nodig om eerst ontwerpen met de wereld te delen om vervolgens te besluiten het toch anders te doen. Ik sluit dan ook niet uit dat er nog een paar veranderingen plaats vinden. Niet voor niets ben ik aan het schaven. Inmiddels zijn de eerste proefprints van een aantal nieuwe ontwerpen gedrukt. Sinds vandaag staat ook een enorme doos met eendenverenkussens mijn gang te versperren. Het begint hier echt op en atelier te lijken. Voor wie me op Instagram volgt heeft al een aantal sneak peaks kunnen zien maar hier dan officieel op de blog een kleine kijk op wat er komen gaat. Kernwoorden: Kussen, zeefdruk, patroon, duurzaam biologisch. En mooi. Ja dat vooral.

screenprint, surface pattern design, handmade

I do hope no one's noticed too much but I have been trimming and adjusting my website a wee bit lately. Actually I have been though several editions of new logo's and lay outs. Not just for the fun of it. Ok a bit for fun, but I have serious plans for soetwaer too. Over the last weeks I have been gathering materials and test printing some new designs. Things are starting to come together and I hope to be able to reveal my new line soon. Keywords: screen-print, pattern, organic cotton and lots of love. Keep you posted!