Het is alweer 2015! Ja, jullie hadden het al door, maar ik blijf altijd een beetje achter met dit soort zaken. Maar ik mag niet klagen want januari is tot nu toe een beetje een wervelwind aan mooie kansen voor groei. Dat is dan ook het woord die ik wil gebruiken als ik me in 2015 weer eens ga afvragen waar ik mee bezig ben.

Soetwaer gaat er ook een beetje anders uitzien dit jaar. Afgelopen tijd ben ik bezig geweest met een nieuwe frisse look. Het is de bedoeling om dat voor het einde van de maand hier te onthullen. Ook doet soetwaer deze maand mee aan twee enorm leuke eventementen. Dus hou deze blog in de gaten of volg mee op instagram voor het laatste nieuws. Op naar een mooi jaar!

groei

Happy 2015! Wow another year feels like back to school. Lots of shiny new opportunities seem to be popping up. Soetwaer wil also be revealing a new look, so stay tuned of follow along on instagram for the latest news. 

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriessoetwaer