Soms ben je een beetje stuck. De weg kwijt. Je zit vast je wil vooruit, maar waarheen precies? Ongeveer weet je het wel maar dat is niet altijd goed in te programmeren in de interne navigatie. En dan zie je ineens dat je wel heel erg veel hebt gereden, maar dat het eigenlijk een groot rondje is geweest. Zo voel ik me op dit moment. Daarom is het een beetje stil geworden op deze blog. Om goed te weten waar ik mijn navigatie op moet richten, moet ik eerst weten waar ik eigenlijk heen wil. Het liefst wil ik overal tegelijk heen, maar dat gaat niet heb ik gemerkt. Ha! Dus probeer ik op dit moment vooral te luisteren, want ergens in mij fluistert het al. 

Vastzitten een enorme kans voor evaluatie en het maken van grote of kleine veranderingen, vind je niet?  

I'm feeling a bit stuck at the moment. I feel like I've done a whole lot of driving around and have ended up more or less in the same place. Sooooo, it's time for a change. What that may be I'm still not sure, but I'm straining to hear my internal navigation tell be where to point to next.  So this blog has been a bit quiet. All that lis'n'ng an' all. So I just wanted to tell you I haven't gone away. I'm just in silent class for a while...

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categorieshoe te leven