Mijn dagelijkse 10 uurtje koffie drink ik als het echt warm is zo. Dan neem is er s middags soms ook een, als de kinderen een ijsje mogen. Ik doe er een grote eetlepel suiker bij. Meestal neem ik geen suiker, maar in koude koffie is het wel lekker. (Doe het door de espresso als het nog warm is). Ik heb niet het geduld om de koffie helemaal af te laten koelen, gewoon bij de melk/ijsblokjes is ook prima. Je krijgt een heerlijke ijslaag op je koffie. Oh en geef er een lepel bij!

Best way to drink your coffee when it's hot out there. If You're a frappuchino kind of person you'll LOVE this. Quick translate: freeze 200ml milk (I use a ice cube tray). Whizz in the blender with with 3 cups of coo-lish espresso and a heaped tablespoon of sugar.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
CategoriesEet, Lekker