Het lijkt er toch sterk op dat de zomer een beetje voorbij is. De scholen zijn begonnen. We fietsen er 's ochtend in regen er naartoe. De bramen zijn lekker rijp en ik bedenk me weer dat ik eigenlijk wel een nieuwe bank wil. Mijn blik richt zich weer langzaam naar het leven binnenshuis. Dat is prima, want als er nog een mooie dag voorbij komt is dat een bonus en geen recht-op-mooi-weer-omdat-het -tenslotte-zomer-is. Maar ik ga wel de ijsjes missen. En het wolken-staren.

Summer seems to be winding down. Or rather coming to an abrupt end. My kids are back at school and I drop them off in the rain. The blackberries are ripe and I realize I need a new sofa. Thats ok with me. Cause now if we manage to have some good weather it;ll be a bonus rather than a requirement. I'll miss the ice creams and the cloud gazing though...

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categorieshoe te leven