Er zijn heel veel dingen fijn aan op kampeer-vakantie gaan. Lekker eenvoudig op een pitje koken. Gezellig met het hele gezin bij elkaar in de tent slapen. Heel veel wijn, croissants en worstjes. Luisteren hoe de regen op de tentzeil tikt. Er is ook veel minder aan de vakantie. Zie net genoemd lijstje. Daarom is thuiskomen ook altijd zo fijn. Lekker weer in m'n eigen bed. Een koelkast en oven. Met mijn voeten over de schone houten vloer lopen en dan nog even op 't schapenvachtje staan voordat ik in bed stap. Een eigen douche en WC. Ja, op vakantie leer ik waarderen wat ik normaal gesproken als een gegeven ervaar. Da's nou een ECHT voordeel van kamperen.

There are many good things about camping holidays. Lazy one pot cooking. Having only one inside space: the tent. Eating lots of croissants and sausages. Drinking lots of wine. Listening to the rain on the tent. There are also lots a bad things about going on a camping holiday. See all of the above. So, its nice to come home and really appreciate my bed, my stove and my fridge. And also my clean wooden floors and standing barefoot on my sheepskin rug. You really appreciate all the little luxuries that you others take for granted. Now that's the REAL beauty of going on a camping holiday.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categorieshoe te leven