Een kleine greep uit mijn beelden van New York. Als je ooit een leuk hotel in deze stad zoekt, moet je bij de Chelsea Pines Inn zijn. Net op de grens van Chelsea, the meatpacking district en Greenwich village is het zo ongeveer de fijnste locatie die je je voor kunt stellen. Ik had hier alleen al een hele week kunnen blijven, maar gelukkig zijn er ook nog een paar uitstapjes gemaakt. Hightlights waren The Museum of Modern Art (Moma), een erg leuk uitstapje naar studio en shop van ontwerpster Lotta Jansdotter, waarover volgende keer meer, en heeeel veel leuke shopping experiences. Voor nu heb ik in ieder geval meer dan genoeg inspiratie opgedaan om nog lang op te teren. Nog een handigheidje: de app Stay.com. Atijld een kaart van de stad op je phone (offline) MET je huidige locatie erop (en nog veel meer). Dat was soms, ahum, wel handig.

Wow, New York. Who knew it would be so great? So much going on, lots of independent artists and artisans and just a lovely energetic vibe. It really brought out the city girl in me! More posts on special trips and tips to come.

Posted
AuthorNicola Kloosterman