Het staat al heeel lang op het verlanglijstje en eindelijk gaat het ervan komen: ik ga naar New York! Hoera! Ik ga me onderdompelen in een kind-vrije week waarbij de enige persoon die mijn aandacht hoeft me-myself-and-I is. En dan ga ik natuurlijk ook de hele tijd denken oh, dat zouden mijn kinderen geweldig vinden, en dat. Het zal een beetje stil zijn op deze blog de komende week, maar volg me vooral op Intagram en facebook. En bij terugkomst natuurlijk verslag. Hierbij om alvast in de stemming te komen, een kaart van New York door Tracy English voor They draw and travel.Toedeloe!

 New York by Tracy English

New York by Tracy English

Hello lovelies. Guess what? I'm going to New York. Yup. I will immerse myself in a child free zone for a full seven days. I will be visiting museums, shops, galleries and eateries. I will be enjoying the peace and quite of not being on mama-duty 24-7. And missing my family like hell.  Follow along on Facebook and instagram. Bye!

Posted
AuthorNicola Kloosterman