Belofte maakt schuld, daar ben ik me zeer van bewust. Vandaar dat ik al mijn plannen maar lekker bekend maak, dan heb ik nog een stok achter de deur om ze uit te voeren. Tijd dus voor een patroon! Ik ben een aantal producten aan het ontwikkelen voor de markten Le Bazarre en lentemarkt Heiloo waar ik met soetwaer volgend weekend debuteer (kan eng en leuk naast elkaar bestaan?). Daaronder bevinden zich een aantal producten met dit ontwerp. En nu ook als schermbehang. Het duizelde me een beetje toen ik deze 'ophing' aan mijn mac. Maar ik kreeg er ook een blij gevoel van, dus vooropig blijf het. Klik hier om ook voor jouw scherm deze vrolijke hagelslag binnen te halen.

wallpaper_free_sprinkels

I guess by publishing all my plans to you all, I now have even more reason to actually put them into action. So here, tadaaaa, is my first pattern. I have been making many patterns for products that I will be selling at a few upcoming local handmade markets. This is a design that has made it onto some fabric and postcards. Now it's a wallpaper too. Warning: you may start to see sprinkles everywhere if you upload this. Click here for your own sprinkle-fun desktop wallpaper.

Posted
AuthorNicola Kloosterman