Vorige week was ik zeer verheugd om heus-dan-toch-eindelijk mijn promotie-hangers te hebben gedrukt. Vandaag ben ik vol goede moed gaan zitten om ze in elkaar te naaien, maar wat blijkt? Veel te klein! Valt niets van te naaien. Dus kan de hele druksessie naar de prullebak. Ik had nog een aantal Mr. Mustache zeefdrukken met een foutje liggen. Daar heb ik dan maar de snor eraf geknipt om te proberen of dat dan wel een goed formaat was. Aanvankelijk dacht ik: veel te groot. Maar wat blijkt: een grote snor is niet lelijk. Heel leuk zelfs. Nu nog alleen zeefdruk overdoen...zucht. Ik moet ineens aan mijn kunstdocent op de middelbare school denken die altijd zei: creativiteit is 10% inspiratie en 90% transpiratie. Ja, ik voel dat het zo is.

snor.png

I was feeling very happy with my progress in printing up some promotion material. When I sat down this morning to sew my prints into hangers I realised that my prints were far too small to sew into anything decent. What a mistake-a to make-a! The whole print run will be going in the bin (or the back of a cupboard). I tried cutting out the mustache from one of my Mr. Mustache prints and that turned out to be the right size. Which is a good thing. Just reprinting the whole lot. Thats a bad thing.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriessoetwaer