Soms lijkt het alsof ik een stap vooruit doe en vervolgens een stap achteruit. Mislukte drukgangen, uitstelgedrag en twijfel doen me geen goed. Maar vandaag is in ieder geval en stap vooruit. Met een nieuwe listing op etsy. Een tijdje geleden bedacht ik dat het leuk zou zijn om een variatie uit te brengen op mijn Cheeky Cherry kussen. In plaats van rode wangen heb ik deze een knal gegeven met neon rood. Heel moeilijk om op de foto vast te leggen! Voor de achterkant heb ik een mooie koraal roze oude wollen deken opgespoord met creme-kleurig patroon. Ik ben heel blij met het resultaat. Maar voor het geheel gedrukt, geborduurd, genaaid, gefotografeerd en gelist was gingen flink wat weken voorbij. Vanochtend heb ik eindelijk een kleine foto-sessie op mijn zolder gehouden. Hieronder het resultaat.

Ik denk dat ik hiermee deze kussen familie compleet heb, nieuwe ideeen lonken en staan te trappelen ook toegevoegd te worden. Wordt dus vervolgd...

Sometimes I feel like that for every step forward I take one back too. Today though is definitely a step forward. I finally held a little photo session up in my lightbox attic and listed my new addition on the etsy site. I think this is going to wrap up the pillow family in terms of new additions. I have so many another ideas waiting to be tuned into something tangible. Watch this space!

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriessoetwaer