Vandaag was ik door Etsy uitgenodigd om als etsy seller te vertellen wat ik belangrijk vond bij verpakkingsmateriaal. Al een hele eer vond ik zo. Mocht ik met twee etsy designers twee uur lang vertellen over mijn producten, hoe ik ze verpak en hoe ik ze zou willen verpakken. Wow!  Ik voelde me een enorme geluksvogel om uitgenodigd te worden, want de andere sellers die er ook waren had ik allang in mijn like folder gezet. Dus de dames achter een paar van mijn favoriete producten ontmoet. Tenlotte kreeg ik ook nog een goodie bag mee. Echt. Een. Topdag.

etsy-roundup.png

Van linksboven met de klok mee, een greep uit de aanwezigen:

  1. Letterpress goodies van Eva en Anna
  2. Geweldige vintage Boches van Broesj
  3. Origami lampen van Studio Snowpuppe
  4. Hoogdruk prints van La Farme
 Een prachtige gezeefdruke tas uit de goodie bag.

Een prachtige gezeefdruke tas uit de goodie bag.

What a day. Today I was invited to and etsy event to discuss packaging. I had two hours with two lovely etsy designers talking about my pillows and how I package them vs how I would like to package them and what etsy could do to make selling easier. Seriously! I also met many of my etsy seller idols who's products I had long saved in my favourites folder. Yay. All that AND a goodie bag. Yah again!

Posted
AuthorNicola Kloosterman