Hoewel ik soetwaer adem en leef ben ik en beetje vergeten om mijn voortgang met de wereld te delen. Het wordt tijd om wat zichtbaarder te zijn! Gister heb ik eindelijk uitgevoerd wat al heel lang op de agenda stond: zeefdruksessie voor promotieZelfpromotie klinkt een beetje vies, net als netwerken. Kunnen we daar niet nieuwe woorden voor verzinnen? Afijn, het wordt een fijne envelop die ik zelf ook graag zou krijgen. Nu nog al die hangtjes in elkaar naaien...

 work in progress...

work in progress...

Although I have only just started my little business, soetwaer is very much part of me these days. I have been very busy planning and printing, but I seem to have forgotten to let the world know what I am up to. Yesterday I finally got to strike off the overdue task of printing for self promotion. I am hoping to add these hangers to a little press kit that I am making. Printing? Check! Sewing...eh, on the to do list!

Posted
AuthorNicola Kloosterman