Het is weer tijd om het platte Nederland te verruilen voor haar meer voluptueuze buurlanden.  Afgelopen week stond in het teken van het passen van de ski-pakken van vorig jaar, nieuwe handschoenen kopen, en hoeveel films zetten we op de ipad. Ik blijf lekker thuis met de jongste. Ik verheug me op de relatieve stilte en de gelegenheid te ontsnappen uit het ritueel van broodtrommels, gymclubjes en 'wat eten we vanavond?' Want bergen zijn niets voor mij. Te hoog, teveel bochten en het is er altijd te koud. Maar bergen op hout, papier en stof, jaaaa, da's een heel ander verhaal.  Klik hier voor de volledige treasury op Etsy.

coming-rount-the-montain.png
  1. Unique arrowhead Triangle mountain peak by BoubleBjewelry
  2. Wooden Mountain Stud earrings by laylaamber
  3. Home by the Mountains by Essillustration
  4. Mountain Fog poster by Debbiecarlos
  5. Mountain Blossom by TheLinkCollective
  6. Mountain Rings by CliveRoddy

Next week my family ore going skiing, minus myself and my youngest daughter. I am looking forward to the peace and quiet. Mountains are not really my thing. Except on paper, wood of fabric. Thats a whole other mountain.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
CategoriesMooi, spotlight