Met mijn deelname aan twee pop up shops heb ik een beetje onderschat hoeveel productie ik zou moeten draaien. En dus draaide ik de afgelopen weken overuren in zeefdruk, borduren en naaiwerk. Maar het is het waard. Wat ben ik trots dat ik tussen zoveel mooie andere procuten in Amsterdam en Deventer mag staan. Vandaag bracht ik een stapel kussens, hoezen en tassen naar de winterwinkel in amsterdam. Ik neusde stiekem tussen het ingebrachte waar en ik bedacht me dat ik wel mijn portemonee mag meenemen naar de opening. Zoveel moois. Echt een snoepwinkel gaat t worden! Erg gevaarlijk.

I think I might have underestimated the amount of work that needed to be done in order to participate in pop up shops in Deventer AND in Amsterdam AT THE SAME TIME. So I have been on print- embroider-- and sewing overload for a few weeks. But I have earned  place in two super lovely shops. And that make me PROUD!

Posted
AuthorNicola Kloosterman