Jaaa, het gaat lekker. Soetwaer doet dit jaar mee met wel twee pop up shops van etsy. Mijn waren staan vanaf november in de pop up shop van Rijckdom in Deventer en in de etsy shop van Kaching in hartje Amsterdam. Kom vooral kijken, veel leuke handgemaakte cadeau's voor een ander maar vooral ook voor jezelf. Etsy heeft er een fijne blog over geschreven en ik hoop natuurlijk op veel aanloop!

  mooie producten van collega makers

mooie producten van collega makers

November and December are busy months for soetwaer. My products will be available through not one but TWO etsy pop up shops in the Netherlands. Rijckdom in Deventer and Kaching in Amsterdam will be showcasing my wares.  Lots of good christmas and sinterklaas goodies to be had, so come take a look! More info on the etsynl blog here.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriessoetwaer