Omdat ik naast het denken (zie vorige post) ook gewoon blijf DOEN! zijn er zomaar drie nieuwe producten bijgekomen. Nou jaaa, nieuw. Deze prints heb ik al ontwikkeld in mei (shhhh), maar het is er niet echt van gekomen, zeg maar, om ze op mij etsy en marikta shops te zetten. Gister heb ik een fijne fotoshoot op zolder gehouden, inclusief de nieuwe ontwerpen. Ik werd er helemaal blij van, en dat is nou net de bedoeling.

Kijk eens op mijn etsy site (hier) of in de Markita winkel (hier)

I have been thinking a LOT about which direction to take with my handmade products. But in The meantime there has also been some work done and some opportunities have come along. So, I am proud to (finally) be able to show everyone this fun little line of soetwaer pillowcases that I have had printed with my patterns: Paper Plane, Origami Fox and Sprinkles! Yesterday I had a photoshoot in the attic. It made me feel all happy to see all my products work so well together. So take a look! The etsy website (here) and markita site (here) are just wanting for the first sale...