Vandaag is mijn dochter van zeven naar de verjaadag van een beer. Een knuffelbeer wel te verstaan. Of eigenlijk is haar giraffe uitgenodigd, zij gaat mee als begeleider. Maar ja, wat geef je aan een beer? Tijdens en borrel wist een medemoeder me gelukkig uit de brand te helpen: dan maak je toch een strik? Een stik! Geniaal. En zo geschiedde. Bij het doorzoeken van mijn lapjesmand kwam ik een stukje leer tegen die over was. De luie naaister in mij rook een makkelijke overwinning. Vijf minuten en twee stukjes dubbelzijdige tape later was daar voila, een heuse lederen strik. Die beer loop er straks netter bij dan ik.

Today my seven year old was invited to a bears birthday party. Actually her giraffe ws invited and she is his chaperone. But what do you give a bear? Another moms helpful suggestion was to make a bow tie. Brilliant! While scratching around in my scrap shelf  found a piece of left over leather.  The lazy seamstress in me smelt an easy victory. Two pieces of double sided tape and five minutes later the scrap was transformed into voila: a very distinguished bow tie.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt