Het is wat stil geweest rond deze blog afgelopen tijd. Omdat ik een aantal van mijn kussens heb verkocht en ik weinig voorraad heb, leek het met een goed idee om wat bij te drukken. Voor als je storm gaat lopen ;). Maar ja, wat in mijn hoofd een reeds-uitgevoerde-klus was, moest ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Bij het mooie Grafisch Atelier in Alkmaar mocht ik komen werken. Wat fijn! Dicht bij huis en alles bij de hand. Maar de snelle productie laat het afweten. Ach, het zal er wel bijhoren, maar het enige wat snel gaat tegenwoordig, is de tijd.

 Wangen op de zeef.

Wangen op de zeef.

 Wangen op het droogrek. Heel vervreemdend al die wangen bij elkaar.

Wangen op het droogrek. Heel vervreemdend al die wangen bij elkaar.

It was time to do some printing. So off I set. I m very lucky to be able to work in an artists printing studio not too far from my home. I had imagined I would be super productive now that all the design kinks are worked out, but being in a new work environment has stalled me a bit. The only thing that seems to be flying lately is time. Oh well, at least I got a whole lot of cheeks printed.

Posted
AuthorNicola Kloosterman