Vorige week kwam ik tijdens een verjaardag van een vriendin onderstaande quote op de wc tegen. Zo leuk, dat je overal inspiratie kan vinden, ook als je niet op zoek bent. Zo kan de WC een soort mini meditatieplek opleveren. Ik vind het zo een mooie quote dat ik 'm in mijn nog-wat-onvaste modern-kallligrafie schrift heb opgeschreven en ingelijst. Omdat ik graag deel wat ik mooi vind, bied ik je hier de quote aan op hoge resolutie. Om te downloaden, uit te printen en ergens op te hangen of te plakken. 

When using the loo at a good friend house I had to smile at this quote I found there. Amazing how a loo can produce little nuggets of gold. I decided to give my still-a-bit-wonky calligraphy skills a workout. If you would like this quote on your wall too, please feel free to pick up a free high res copy here. Celebrate the unicorn in you!

unicorn_ingelijst.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman