Waterpokken hebben op de zevende is niet leuk. Voor niemand. Zodoende heb ik een gedwongen extra week 'vakantie'. Nou ja, vakantie. Op en neer met cremetjes die niet werken, hapjes die niet worden opgegeten en drankjes die worden omgegooid. Lang leve de DVD speler. Zo is er toch enige afleiding. En kan mama ook even wat anders doen. Zoals een etuitje naaien voor een jarige juf. Deze nostalgische zeefdruk op een prachtig stuk leer had ik nog over van een zeefdruksessie. En zo ontstond midden in de chaos toch nog iets leuks.

Chickenpox is never fun. For anyone. So we are having an extend holiday on the sofa. At least; the patient is on the sofa and I get to fetch and carry the menthol powder that does't work, snacks that don't get eaten and drinks that get spilled on the carpet. At least the DVD player provides a bit of distraction and allows me some non-nurse time. I still had a lovely piece of leather with this nostalgic cassette on it (remember the mix tape days?). I decided to use it to sew a little pouch for a teachers birthday. And so something nice was made amidst the chaos.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt