Om me heen worden goede voornemens volop voorgenomen. Het is genoeg om je vooral niets voor te nemen. Maar zo zit ik niet in elkaar. Sterker nog, goede voornemens heb ik het hele jaar door. De hele dag door soms. Vooral onder de noemer zelfgemaakt neem ik me de hele tijd van alles voor. Heel vermoeiend eigenlijk. Temeer omdat het onmogelijk is om al dat goed-bedachte uiteindelijk ook tot een goed-gemaakt eind te brengen. Zo komt er van al dat voornemen vaak te weinig terecht. Ik kan dan tenminste wel iets wegstrepen in mijn hoofd. Maakt weer plaats voor een nieuw voornemen. Tja...En dus is mijn goede voornemen om me vooral niet teveel voor te nemen. Ik ga wel hard werken om zoveel mogenlijk van mijn zelfgestelde doelen te halen. Maar voornemens? nueh, zo 2013.

happy-new-year.png

Do you have new years resolutions?  I have to admit I make resolutions all the time.  These resolutions of mine are mainly make-based. It goes something like this. I see a great idea or I have a great idea. I'm inspired and feel very happy just envisioning myself doing this thing. It could be making a cake, putting in a veg garden, designing a new pattern or sewing something am-a-zing. Some things do get made, but seeing that there are only a measly 24 hours in a day, and I do like to sleep eight hours, see my kids, clean my house (oh no, I don't LIKE doing that, but somebodies gotta do it), many idea's float around until it's too late. Seasons change, I see something similar somewhere else, or I just don't get around to the make fase. I then feel bad. About not-getting-stuff done. Really realy tiring actually. So my new years resolution is to lay off the resolutions a bit. Give myself some slack for not putting all the idea's floating around in my head into action. And to have that piece of cake. And eat it.

Posted
AuthorNicola Kloosterman