Soms ben ik zo bezig met leuke meidendingen voor de kamers van mijn meisjes, dat ik mijn grote man een heel klein beetje vergeet. Qua decoratie dan. Hij is ook al negen, met een eigen wil en smaak, wat niet altijd matcht met wat ik in gedachten had! Maar vandaag heb ik toch iets voor hem kunnen maken dat we allebei best wel leuk vonden. Een paar punaises van zijn nieuwe (tweedehandse)prikbord gehaald. Een paar legoblokjes. Een lijmpistool en vijf minuten. Voila; Lego punaises. Dat vraagt om meeeer.

Somtimes I get a so caught up in decorating and making for my girls, that I forget about my son a bit. Decoration wise. He is nine and has his own ideas about what is acceptable in a room! These ideas do not always match my own... But today we found even ground in a few pin tacks. We got out the glue gun and some Lego blocks and five minutes later we had Lego pin tacks, and a happy boy. Score for mom!

punaises.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt