Vandaag was de eerste zelfplukdag op Landgoed de Olmenhorst in Lissebroek. Je plukt zelf je appels en peren en rekent vervolgens af per kilo. Zo leuk. Wel oppassen, want voor je het weet heb je een heel gewicht bij elkaar geplukt! De appels zijn geweldig lekker. Zo'n appeltje recht uit de boom is echt veel lekkerder dan uit een winkel. Of maakt al dat plukken gewoon hongerig?

Today was spent picking appels and pears at pick-your-own farm The Olmenhorst. What a blast! And seriously, when I bit into that appel that was super duper fresh it just felt and sounded sooo good. You hear this lovely crack when you bite and then the juice just oozes out. I whish our own apple tree would hurry op and grow!

 Hier doen we het voor.

Hier doen we het voor.

 De pluktaak wordt serieus opgepakt.

De pluktaak wordt serieus opgepakt.

 Maar een beetje gek doen is ook leuk. 

Maar een beetje gek doen is ook leuk. 

 De kinderen gaan uitgebreid op de foto. NIet voor niets die grote camera meegezeuld!

De kinderen gaan uitgebreid op de foto. NIet voor niets die grote camera meegezeuld!

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt