...we have lift off... Vanmiddag reed ik met een zak van mijn kussens naar de fantastische Urlaub en leverde ze daar af. En zomaar ineens liggen mijn kussens in de winkel. Mijn kindjes, die ik heb ontworpen, gezeefdrukt, genaaid en geborduurd. Keer op keer totdat ik tevreden was. Daar liggen ze dan toch. Zo mooi. Bij het weggaan even snelle foto van de etalage gemaakt. Bedankt Urlaub, dat ik aan boord mag!

Today I drove to the amazing Urlaub with a bag of my face pillows. And all of a sudden I became a seller! These pillows are truely my babies. After designing, printing, sewing and emboidering them, then doing it again and again untill I was happy, it's so nice to see them done, tagged and priced. Thanks Urlaub, for bringing me onboard!

urlaub_raam.png
_MG_3838.jpg
_MG_3852.jpg
borduren.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriessoetwaer