Samen met mijn lief heb ik een heelijk weekend in La Belle Paris doorgebracht. Wat een prachtstad. Ok, het was een heel kort weekend. Vrijdag laat in de middag aankomen en zondagochtend weer weg, maar dat mocht de pret niet drukken. We mochten meteen van een zwoele avond genieten.

paris1.png

We hadden geen vaste plannen maar wilden de sfeer in de stad opsnuiven en genieten van het feit dat we even geen pappa en mamma waren maar gewoon een stel in Parijs. Wel had ik een aantal winkels en plekken op mijn verlanglijstje. Zo heb ik eindelijk het Louvre gezien! En in Parijs moet je natuurlijk winkelen, dus stond de moeder der conceptstores Colette op het lijstje evenals Seredipity, die gelukkig ook een mooie webwinkel heeft zodat ik ook thuis lekker verder kan winkelen. We hebben in de rij gestaan voor een doos prachtige macarons bij Laduree  en lekker door Le Marias gestruind. Helaas heb ik geen foto van de citroentaart die ik heb gegeten. Neem maar van mij aan dat ie heerlijk was!

 

winkel1.png

Last weekend my husband and I had a chance to spend a (very short) weekend in Paris. We had no set plans exept to just soak up the atmosphere and try to blend in a bit. It felt nice not to be mom and dad for a weekend, just husband and wife ;). We did manage to visit Colette and the abouve pictured serendipity, which is set up in an old garage. Fantastic interior design and a really thoughtfull product range. I think I'll keep shopping online!  We stood in line for the most beautiful macaroons at Laduree. I was almost expecting a box of real jewels at that price! Unfortunately I did not snap a pic of my lemon pie. It was divine!

metro.png

Zelfs de metro ingangen zijn hier mooi! 

flowers.png

The beautifull Jardin Du Luxenbourg was at its late summer/early spring best.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesinspiratie