Zomer is zo geweldig! Er is niet heel veel zomer nog over. De kinderen zijn alweer op school begonnen, de dagen worden korter. Maaarrr, wij hebben nog een kleine vooraad zelf gemaakte Vlierbloesemsiroop. Lekker! Ik heb toen de bloesem nog aan de bomen zat een heel vat van dit spul gemaakt, onder andere voor alle juffen. Beetje jammer om zoveel ervan weg te geven, dacht ik toen ik doorkreeg hoeveel jufffen mijn kinderen toch hebben!

*Have I mentioned that I love the summer? Its almost over. Kids back in school. Days are growing shorter. But hey, we still have a stash of homemade Elderflower syrup to tide us over till next summer. I made this syrup in a huge batch for all the kids teachers. Then felt a little heartbroken giving so much of it away. Ah well.

vlier_blog.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman