Ken je Uppercase al? Als ik maar een tijdschrift per jaar zou kunnen kopen, zou dit 'm worden. Toegegeven, voor de prijs van een Uppercase kan je een veelvoud aan andere bladen aanschaffen. De inhoud echter, is van onschatbare waarde voor iedereen met een creatieve geest. Niet voor niets is de tagline a magazine for the creatieve and curious. Het staat vol met kunstenaars, ambachtslieden en kleine zelfstandigen die elk hun eigen creatieve pad volgen. Zeer inspirerend. Stiekem droom ik ervan zelf ooit een keer in te staan.

Do you know uppercase? Of course you do! If you buy just one magazine a year, this should be it. Worth every penny, this magazine takes you on a trip though the imagination and determination of artists, makers en other creatives on every page. It radiates hope and happiness, a celebration of art and creativeness in general. In my dreams I am featured in this magazine explaining my own creative process. Who knows, maybe one day it'll happen!

IMG_0002.jpg
Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesinspiratie