Zomer is eindelijk om de hoek. Dat zie ik helaas niet aan het Hollandse weer, maar wel aan mijn opbloeiende moestuintje. Deze week heb ik mijn eerste zomersalade geplukt. Wat een genot om iets te eten die je in je achtertuin hebt zien groeien. Ik heb wat paarse basilicum en bieslookbloempjes toegevoegd voor de kleur. En wat is het mooi en lekker geworden. Zelfs de kinderen vonden het geweldig!

*Summer on a plate * *Summer is almost here. I can tell not by the weather (it's really letting us down this year), but by my abundantly growing veg patch. I picked my first summer salad this week. What a joy to eat something you have watched grow. I added some purple basil and chive flower heads for colour. Even my kids liked it!

  Summer salad from the garden    

Summer salad from the garden

 

Posted
AuthorNicola Kloosterman
CategoriesEet