Heerlijk avondje hebben we zonder noemenswaarige incidenten beleefd. De banketstaaf is op, de cadeaus verdeeld en uitgepakt. Dit jaar is het niet helemaal gelukt om de Bart Smit te ontwijken, maar ik heb wel dit geinige stokpaard zelf gemaakt. Onze peuter waant zich met haar kroon en toverstaf als een princes op een paard. OP weg om een ridder te betoveren!

paard1.png

We managed to get through St. Nicholaas evening with no major incidents. The wind almost spoiled it by keeping part of the family homebound, but everyone tuned up in the end. I was quite proud of this lovely stick horse I managed to produce under extreme time pressure for our 3-year-old. Together with her new crown and magic wand, she has been galloping around the lounge all morning. Knights beware!

paard.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt