Sinds ik soetwaer heb opgezet komt er van alles op mijn pad. Er stroomt een ernorme positieve golf onder mij en ik ben van plan om deze helemaal uit te rijden. En dus; Soetwaer krijgt een ontwerp en illustratie afdeling bij. Van huisstijl tot product tot website, voortaan kan je voor dit alles bij Soetwaer terecht.

Deze prachtige golf van Katsushika Hokusai heb ik uit Rijksstudio. Je maakt een account aan en kan dan beelden uit de beeldenbank van het rijksmuseum downloaden op hoge resloutie en verder bewerken. De dames van flow magazine hebben er ook een account waaruit je vanalles kunt downloaden. Ik heb natuurlijk ook meteen een collectie samengesteld voor toekomstig gebruik.

golf.png

There is a really good flow going on since I started Soetwaer. Design jobs are popping up left right and centre and I can feel things coming together. To keep all this flow going, Soetwaer will be offering it's design and illustration services in addition to the lovely family of pillows. I have so many plans I think my head is going to explode. For now, let me introduce to to Rijksstudio.  You may open an account and  download images from the huge portfolio of the Rijksmuseum in Amsterdam. The images are free to use as you like. Pretty cool no?

Posted
AuthorNicola Kloosterman