...maar je moet zelf de slingers ophangen. Wij hebben al sinds we hier wonen een lelijke gordijnrail zonder gordijn die we maar niet weghalen. Want dan moet het hele plafond gewit en wie heeft daar nou tijd voor/zin in? Dus hang ik maar van alles erin, dan lijkt het met een beetje goede wil minder op een oude gordijnrail en meer op een etalage voor het ophangen van allerlei leuke dingen. Met de pompom hype heb ik me helemaal laten gaan. Het hing vol en was erg leuk. Maar zoals dat gaat met hypes en sowiezo met veel dingen: opeens was het niet leuk meer. Het was een stofnest. Weg ermee! Maar ja, toen viel die lege gordijnrails weer op. Dus er moest weer iets hangen. Op Etsy kan je de leukste papieren-cofetti slingers kopen en ook deze slingers van Engel zijn ook waanzinnig. Maar het is bijna december. De beurs is leeg. En trouwens, dat kunnen we best zelf in elkaar draaien, zo'n slinger. Ik vond nog een stapel washi papiertjes die nog geen bestemming hadden gevonden, knipte in 10 minuten veertig rondjes en naaide ze in nog minder tijd aan elkaar. Nu zie ik dat er voor een beetje effect twee keer zoveel moet hangen, maar het begin is er. Echt, met slingers is het altijd feest.

Ik was zo lekker bezig hiermee dat ik zelfs mijn dochter vergat op te halen van school. Oops, sorry kyra!

slinger1.png
slinger2.png
slingers3.png
slingers4.png
slingers5.png
slingers6.png

Since we moved, more that two years ago, we have this rickety old curtain rail still hanging where curtains are no more. To camouflage the fact that we are too lazy to take it down and do a proper cleanup, I hang all kinds of decorations up and it almost looks like it's supposed to be that way. I had lots of paper pompoms up there but I got sick of them. So I took them -and many a cobweb- down. But then it all we saw was that ugly old curtain rail. So I made this paper-confetti-garland out of some left over washi paper that I thought I would never find a purpose for because they were so small. But perfect for a garland! It was really quick to do, just sew in a straight line and feed the paper dots in leaving about 10 stitches between dots. I was so caught up in this that I even forgot to pick up my daughter from school. Oops!

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt