Mijn laptop neemt bijna geen ruimte in in mijn huis. Maar als ik het open sla gaat er een wereld voor me open. Bij soetwaer ben ik lekker thuis. Maar ik ga vaak buurten bij de vele blogs en websites waar ik me goed voel. Ik kijk de kunst af bij skillshare, werk mijn een verlanglijst bij bij bol en koop cadeaus bij fijne webshops. Soms dwaal ik langs mooie beelden en val als een soort Alice in Wonderland van het ene mooie in het andere. Je zou bijna vergeten dat er nog een echte leven is. Maar zonder het echte leven zou dit natuurlijk allemaal niet bestaan. Een echte leven waar mensen dromen en doen. Waar ze lapjes stof drukken, naaien, fotograferen, vallen en opstaan, waar ze koken en proeven, voelen en kijken. Waar men alfabetten knutselt van kantoorbenodigdheden. En dat vervolgens weer met ons allemaal deelt. Via deze link bijvoorbeeld van de fijne Uppercase. Deze en nog veel meer schermgehangetjes om je blij te maken.

UPPERCASE November - Gregory Ries.jpg

I really like to be online. There is just so much out there that I wouldn't see otherwise. Sometimes it inspires me go go and do that thing I was going to do.  It takes me down paths I did not know I was going to travel. I reconnects me with people that I have lost touch with. It can also suck me in and spit me out much later than I was planning to return to earth. So here is a little salute to everybody on this earth that had made something and put in on a blog or page which has found its way to me. Thanks you for all the content that spills out of my laptop every day. Like this funky little alphabet wallpaper. It just makes me smile, so it's going up. Grab it here.

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesleuk, Mooi