Goh, wat leek de woonkamer toch ineens klein toen er tien kindjes rondhuppelden. Zo zie je maar weer, dat mijn perceptie van de wereld volkomen relatief is. Op woensdagmiddag bevond de hele wereld zich in mijn woonkamer. Er was uiteraard veel lawaai, maar het was ook een tijdje heel stil. Toen kleurden ze deze -toch best wel goed gelukte, al zeg ik het zelf- tasjes met serene toewijding. Want er werden textielstiften gebruikt. En dat gaat er nooooooit meer uit, dus het moest wel heeeel netjes, fluisterde ik ze toe. En het werkte. Zo kwam ook mijn lapje superleuke IKEA stof toch nog goed terecht.

tasjes1.png
tasjes2.png

It was a whirlwind afternoon last wednesday with ten children's squeezed into our lounge. Since this was a indoor-at-home-party I needed something to keep the ladies calm and focused for at least some of the time. From a piece of super cute IKEA fabric I sewed these drawstring-pouches for the girls to colour in using textile markers. They took the permanence of the markers very seriously and a few moments at least of party peace were created. 

Posted
AuthorNicola Kloosterman