Het is spits op de verjaardagsfront. Niet zolang geleden werd Peuter drie en nu wordt Grote Zus alweer zeven. Tegen de tijd dat je de 40 nadert denk je "he? Ben ik alweer alweer jarig?" Maar als je zeven wordt is je eigen verjaardag nog een relatieve zeldzaamheid. En dan heb je minimaal zeven nachtjes van tevoren slaapgebrek doordat je aan het malen bent wat je toch krijgt, welke taart mamma gaat bakken en wie er op je verjaardag komt. En dan is het voor alle betrokkenen een opluchting dat ze zich er weer ongeschonden doorheen hebben geslagen.

En de taart was heerlijk.

taart.png

We had another birthday yesterday. Turning seven is a big deal for everyone concerned. It requires careful birthday list writing, party planning and guest list approval. This in turn leads to a minimum of seven sleepless nights fretting about the details and outcome of ones party plans. So it was much to everyones relief that we managed to get through another birthday with no major breakdown or crisis. Hooray to that!

The cake was Yummy!

Posted
AuthorNicola Kloosterman