Een keer per maand kom ik met een aantal creatieve geestverwanten samen. Vandaag hebben we bij angelique sieraden gemaakt. Nou ja, we hebben vooral veel gekletst en toen was het bijna alweer tijd om te gaan. Maar ik heb twee schattige kettingtjes voor mijn meisjes er nog uit weten te persen. Met een paar houten kralen en een mooi touwtje kom je al een heel eind. Ehh, en iemand die weet wat ze doet erbij natuurlijk!

ketting.png
lola_ketting.png

Every month I meet my creative (soul)mates. We do try to get something done, but today we did more talking and less making. I still managed to get two necklaces done for my girls. Quite neat what you can do with a few odds and ends that were just lying around. And a friend who knows what she's doing!

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt