Van tevoren bedenk ik me altijd van alles, maar uitvoering vindt uiteindelijk pas plaats op het laaste moment. Ik kom pas ik actie als er eigenlijk geen tijd meer is, of net genoeg. Dat is wellicht onverstandig, maar zorgt wel voor FOCUS, waar het af en toe aan kan ontbreken als de ideeen door je hoofd gieren.

Zo ook met de labels voor mijn kussens. Ik ging ook bij moo kijken en er was een aanbieding. Maar die liep diezelfde dag nog af. Als een gek zitten uploaden en ook nog snel ff een nieuwe ontwerp bedacht. Vandaag heb ik ze binnen. Oh wat mooi! Dat doen ze toch goed bij moo. Beetje jammer dat ik mijn in-de-haast ontworpen extra ontwerp net verkeerd om om heb aangeleverd waardoor een eventueel gaatje voor een hangertje dwars door mijn logo gaat. Tja. Haastige spoed...

labels_box.png

I have a bad habit of doing things at the last possible moment. You can call this bad organisation, but I like to call it forced focus. Because by doing things at the last minute you force yourself to focus and get it done, instead of dreaming up yet another possible idea. As so it happened that I spotted a sale on at moo on the last day. And It also happened that I needed some tags for my pillows. So. I buckled down and got my designs in on time. I even congratulated myself with including a new design. I received the tags today. They are gorgeous! Moo does their packaging so well, it feels like a gift. Bit of a pity I overlooked an small design flaw in my extra design and the hole for the tag will have to go trough the logo. Note to self: sloooooow down.

labels_box_open.png
Mr_M_label.png
labels_alle.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriessoetwaer