Als je zes bent dat wordt je status mede bepaald door het aantal tanden die eruit zijn. Op oudere leeftijd werkt het net zo, maar dan omgekeerd. En die eerste tand wisselen bleef heel lang uit. Tot gisteravond. Wat een feest, het geluk stroomde uit haar en om ons heen. Het was aanstekelijk, dat geluk. Om een tand. Soms is het leven zo fijn overzichtelijk. Toen kwam de Tandenfee en wisselde de tand voor een munt. Dat was wat minder. Uiteindelijk moest de tandenfee de tand terugbrengen. De trut.

When one is six-years-old status is determined, amoungst other factors, by how may gaps you have in your mouth. When you get older this stays true, in reverse order. But teeth can be fickle and they stayed put for a looong time. Until finally, after much waiting it happend. A gap! She was so happy the she almost burst. Somethimes life is easy like that hey? Then the toothfairy came and swaped the tooth for a coin. That was not so easy. In the end, the toothfairy brought the tooth back.

 eindelijk!

eindelijk!

Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categorieshoe te leven