Er is zoveel leuks op etsy dat het makkelijk is om te verdwalen. Soms moet je wel even weten waar je moet zoeken. De treasuries zijn altijd een goede plek om te beginnen. En zelf een treasury maken is een ware virtuele shoplustbevrediging.

Dus voor vandaag, jawel een nieuwe treasury. Van de superleuke escape to the sixties film Moonrise Kingdom. Het is een onuitputtelijke bron van inspiratie, getuige de vele etsy aanhangers. Online magazine Oh Marie! heeft er zelfs een heel nummer aan gewijd. Wat? Nog niet gezien? Als de wiedeweerga naar de bieb en huren! Klik HIER voor de volledige lijst en credits.

moonrise-kingdom.png

If you ever dream of running away, or just going on an adventure, take a cue from Moonrise Kingdom and do so in style. I'm going in the yellow dress!

Click here for the full Etsy list and credentials.

Posted
AuthorNicola Kloosterman