Al een tijdje geleden zag ik bij de HEMA inktkussens. Ha! Dacht de goede voornemer in mij. Dat wordt dus stempelen. Ik had al namelijk een paar HEMA gummen gekocht en een linonium snij setje. Nu ligt dat al sinds de zomervakantie in de 'knutselkast'. Deze week kwam het er eindelijk van, dankzij een stempel afspraak met mijn creative and curious vriendinnen. Na heel veel koffie en heel veel praten, kwamen er zowaar een paar stempels uit. Ik had van tevoren al geoefend met een paddenstoel. Ook heel leuk om te doen met wat oudere kinderen!

stempelen7.png
stempelen8.png
stempelen9.png
druppels1.png
stempelen5.png

I have been seeing a lot of home made stamps around blogland. Never to miss a creative opportunity I gathered some girlfriend around for a stamping extravaganza using cheap erasers. It's amazing what you can achieve with a 50cent eraser and limited skill-set! I'll be sure to do a re-run with my older kids. 

stempelen10.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman
Categoriesze-luf gemaakt