Jarig zijn is best vermoeiend. Niet alleen voor de jarige zelf, maar ook voor ijverige ouders die het een on-ver-ge-te-lijke dag willen maken. Maar ondanks goede bedoelingen eindigen verjaardagen meestal in een kleverig kind vol e-nummers die stiekem in de hoek poept en daar de haren van haar nieuwe van-oma-gekregen-pop mee insmeert. Als je dat doem scenario maar in je hoofd houdt valt het eigenlijk altijd mee. Zo ook dit jaar. Het was zelfs leuk. En er was een fijn ta-daa moment bij het aansnijden van de taart. Ja, ik heb een goed schepje e-nummers bijgedragen dit jaar. Je doet iets goed, of je doet het niet.

rainbow_cake.png

Birthdays are like balloons. The thought is nice, but it always ends in tears. Especially when expectations are high and exhaustion is near after all that shopping, baking, cooking, cleaning. Not to mention late night wrapping and cake-decorating. So expect the worst. And then you might have fun. We did today. There was even a great ta-daa moment when the cake was cut. Yes, many an e-number appeared in full glory.  It was worth the mess I made making it.

lola_jarig2.png
Posted
AuthorNicola Kloosterman